Rahtivapaat toimitukset pääkaupunkiseudulle - Pikatoimitus 14€ alv0%
Alikeravantie 30, Kerava
Avoinna ma-pe klo 8-17
Tilausnäkymä

Oman tilausnäkymän kautta tilaat helposti suoraan työmaalle. Pyydä tunnukset »

Toimitukset

Nopeat toimitukset – tavara työmaalle jo samana päivänä!

Palvelu

#safiirimaistapalvelua – nopeaa ja ammattimaista – ota meihin yhteyttä »

PICA DRY GRAFIT MERKINTÄKYNÄ

Merkintäkynä Pica Dry. Pitkäikäinen lyijytäytekynä merkintään syvien reikien läpi. Syvämerkintäkynä, jossa vakiona 2.8 mm paksu “Multi-USE”-grafiittilyijy. Pitkä kärki ulottuu helposti kiinnikkeiden läpi esim. ruuvienreikien merkitsemiseksi.

  • Korvaa kätevästi vanhanaikaiset timpurinkynät
  • Tarttuu myös likaisiin ja öljyisiin pintoihin
  • Erikoisgrafiittilyijyn kovuus on 2B
  • Kotelossa vyöklipsi sekä integroitu teroitin kynän lyijyä varten

Varastossa: Toimitus jopa samana päivänä! Toimitustavat

Määrä

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta tai muusta? Soita meille tai ota meihin yhteyttä lomakkeella. Myös sopimusasiakkaaksi rekisteröityminen kannattaa, saat etuja – tutustu sopimusasiakkuuteen »

Ota yhteyttä asiantuntijaan Asiakaspalvelu 020 7191 950
Tutustu sopimusasiakkuuteen

Soveltuu useimmille pinnoille/materiaaleille, kuten kiiltäville, lasitetuille laatoille, lasille jne. Lyijyn syöttö helposti peukalolla painamalla. Reilunkokoisessa suojakotelossa on vahva pidike, jolla kynä pysyy luotettavasti mukana taskunsuussa tai työkalulaukun reunassa. Kynä on myös helppo ottaa kotelosta käyttöön yhdellä kädellä. Suojakorkkina toimiva painike ja säiliön tiivisterengas suojaavat tehokkaasti monilta ulkoisilta rasituksilta. Uusi Pica-Dry® vasta kehitetyllä Power-Lock -mekanismilla tarjoaa pitovoimaa 3 kertaa enemmän ja pidempään kuin edeltäjänsä – joka oli tähän asti luokkansa paras. Tämä vähentää huomattavasti lyijyn mahdollisuuksia liukua kynän sisälle pitkään kestävän käytön aikana. Uudet otealueet tukevat kotelosta vetämistä ja tarjoavat entistä paremman tuntuman kynään. Tiivisterengas antaa selvän päätepisteen kynän rungolle. ”MULTI USE” -erikoisgrafiittilyijyn kovuus on 2B, eli lyijy on hieman pehmeämpi kuin perinteisissä timpurinkynissä – ja siksi jälki tarttuu paremmin useimpiin pintoihin. Keltainen varalyijy toimii erinomaisesti tummilla pinnoilla.

  • Punainen ja keltainen lyijy sekä grafiittilyijy ovat vesiliukoisia, ja niiden jäljet lähtevät kostealla liinalla helposti pois tasaisilta pinnoilta.
  • Erikoislyijyt valkoinen, sininen ja vihreä ovat kestovärejä (vesisuihkun kestäviä) ja kestävät painevesisuihkun kiven ja tiilen katkaisussa. Huomaa, että erikoislyijyt ovat erittäin arkoja kosteudelle ja kuumuudelle.
  • Värillisten lyijyjen (punainen ja keltainen) lämpötilankesto on maks. 30°C.
  • ”MULTI USE” -erikoisgrafiitin ja kestovärilyijyjen (valkoinen, sininen, vihreä) lämpötilankesto on maks. 40°C.

Kuumemmissa olosuhteissa pehmeiksi ja tahmeiksi muuttuvat lyijyt voivat aiheuttaa ongelmia kynän mekanismiin pysähtymällä syöttökanavaan. Kaikkia lyijyjä on saatavana sekä erikseen että yhdistelmäpakkauksina keltainen/punainen/grafiitti ja valkoinen/sininen/vihreä. Pitkä käyttöikä – lyijytäytekynä tarvitsee vain uuden lyijyn. Lyijy syötetään eteenpäin peukalonpainalluksella. Soveltuu lähes kaikkeen merkintään erilaisten lyijyjen ansiosta. Ammattilaisten mukaan markkinoiden parhaiten toimiva mekaaninen merkintäkynä.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Safirma

Parasta palvelua

Olemme 20 vuoden kokemuksella kiinnitystarvikkeiden, työvaatteiden, työturvallisuustuotteiden, työkalujen, koneiden ja työtilaratkaisujen yhteistyökumppani. Haluamme rakentaa ja ylläpitää kestävää kumppanuutta sekä arvostamme luotettavaa, rehellistä ja avointa yhteistyötä.

Tilausnäkymä

Oman tilausnäkymän kautta tilaat helposti suoraan työmaalle. Pyydä tunnukset »

Toimitukset

Nopeat toimitukset – tavara työmaalle jo samana päivänä!

Palvelu

#safiirimaistapalvelua – nopeaa ja ammattimaista – ota meihin yhteyttä »

#safiirimaistapalvelua

Safirma Oy

+358 20 719 1950

+358 400 533 774
myynti@safirma.fi

y-tunnus: 3117980-8

Myymälä

Alikeravantie 30
04250 KERAVA

Avoinna ma-pe klo 8.00-17.00,
lauantaisin sopimuksen mukaan

 

Työmaatoimitukset

Työmaatoimitukset PK-seudulle ma-pe klo 6.30-17.00

+358 40 555 3787

+358 50 401 0278

Copyright © 2024 Safirma Oy