Rahtivapaat toimitukset pääkaupunkiseudulle - Pikatoimitus 14€ alv0%
Alikeravantie 30, Kerava
Avoinna ma-pe klo 8-17
Tilausnäkymä

Oman tilausnäkymän kautta tilaat helposti suoraan työmaalle. Pyydä tunnukset »

Toimitukset

Nopeat toimitukset – tavara työmaalle jo samana päivänä!

Palvelu

#safiirimaistapalvelua – nopeaa ja ammattimaista – ota meihin yhteyttä »

Tuotteet > Teipit ja suojaustarvikkeet > Teipit > HÖYRYSULKUTEIPPI SITKO FLEX 586 50MM X 25M

HÖYRYSULKUTEIPPI SITKO FLEX 586 50MM X 25M

Höyrysulkuteippi Sitko Flex 586 on erittäin venyvä ja joustava PE- kalvoon perustuva tiivistysteippi, jolla on erittäin korkea tarttuvuus. Höyrysulkuteippi on vahvistettu polyamidikuituisella verkkovahvistuksella ja se on lämmön- ja kylmäkestoinen. Teippiä käytetään höyrysulkujen limitysten, liitosten ja läpivientien ilmatiiviiseen tiivistämiseen ja liittämiseen. Lämmönkesto: -40 – +80 °C.

Varastossa: Toimitus jopa samana päivänä! Toimitustavat

Määrä

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta tai muusta? Soita meille tai ota meihin yhteyttä lomakkeella. Myös sopimusasiakkaaksi rekisteröityminen kannattaa, saat etuja – tutustu sopimusasiakkuuteen »

Ota yhteyttä asiantuntijaan Asiakaspalvelu 020 7191 950
Tutustu sopimusasiakkuuteen

Sitko Flex- höyrynsulun tiivistysteippi on tarkoitettu erityisesti höyrynsulkujen limitysten, liitosten ja läpivientien ilmatiiviiseen liittämiseen ja tiivistämiseen. Teippi on joustava ja venyvä, ja siinä on erittäin lujaa tarttuva liimapinta. Erittäin joustava ja venyvä Sitko Flex -tiivistysteippi sopii höyrynsulun saumojen ja läpivientien tiivistämiseen. Tiivistysteipillä on myös hyväksyntä tuulensuojan saumojen tiivistämiseen. Höyrynsulun tiivistysteipissä on polyakryyliliimapinta ja polyamidikuituinen tukiverkko vahvistamassa teipin rakennetta ja estämässä liiallisen venymisen asennuksen yhteydessä. Teippi on omaa luokkaansa vanhenemisenkestoltaan; tiivistysteipin käyttöikä on vähintään 50 vuotta. Teippi myös sietää hyvin sekä kuumia että kylmiä olosuhteita.

TEKNISET TIEDOT
Leveys: 50 mm
Pituus: 25 m
Rullapaino: 0,6 kg
Väri: vihreä
Lämmönkesto: -40 – +80 °C
Pintamateriaali: polyeteenikalvo
Koostumus: elastinen
Pohjanauha: UV-stabiloitu polyeteenikalvo
Liima: polyakryyliliima Ttarttuvuus: 30,0 N / 25 mm
Vetolujuus: ≥ 50 N/25 mm
Murtovenymä: 130 %
Sertifikaatit: SITAC/RISE, SINTEF
Käyttö: höyrynsulun saumojen ja läpivientien tiivistämiseen
Varastointi: kuivassa ja viileässä, + 20 °C
UV:n ja säänkesto: 6 kk suojaamattomana
Asennuslämpötila: +10 °C (suositus +5 °C – +35 °C )

Höyrynsulkuteippi Sitko Flex kestää hyvin erilaisia lämpötilan vaihteluita ja sääolosuhteita ja on vanhenemisen kestoltaan ylivoimainen. Sitko Flex ei sisällä ihmiselle tai ympäristölle haitallisia aineita. Tuote on emissiovapaa. Huomioi, että tiivistysteipin käyttö ei poissulje kalvojen mekaanisen kiinnittämisen tarvetta. ASENNUS Tuote on asennettavissa ympäri vuoden. Talviasennuksissa (-10 °C) ja huokoisten pintojen, kuten kiviharkkojen teippauksissa tartuntaa voidaan parantaa Sitko Primerilla. Huomioithan, että höyryn- ja ilmansulun asennuksessa on otettava huomioon rakenteiden ja materiaalien lämpölaajeneminen ja kutistuma, jotta ne kestäisivät muodonmuutoksia repeämättä. Tämä korostuu erityisesti liitosten teippisaumoissa ja läpivienneissä. Kun saavutetaan lopullinen lämpötila, on syytä tarkistaa teippiliitokset ja korjata mahdolliset vauriot tai puutteet. Höyrynsulun liitoksessa käytettävä teippi tulee olla tarkoitukseen sopiva, jonka kiinnipysyvyys on testattu ja varmistettu ja jonka käyttöikä on vähintään sama kuin höyryn- tai ilmansulkukalvolla. Höyryn- tai ilmansulun tai liitosteipin tehtävänä ei ole missään olosuhteissa kannatella eristeiden painoa, eikä teippiin saa kohdistua minkäänlaista ulkoista rasitusta. Teipit ja teipattavat kalvot tulee varastoida lämpimässä (+20 °C) ja auringon valolta suojassa ennen käyttöönottoa.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Safirma

Parasta palvelua

Olemme 20 vuoden kokemuksella kiinnitystarvikkeiden, työvaatteiden, työturvallisuustuotteiden, työkalujen, koneiden ja työtilaratkaisujen yhteistyökumppani. Haluamme rakentaa ja ylläpitää kestävää kumppanuutta sekä arvostamme luotettavaa, rehellistä ja avointa yhteistyötä.

Tilausnäkymä

Oman tilausnäkymän kautta tilaat helposti suoraan työmaalle. Pyydä tunnukset »

Toimitukset

Nopeat toimitukset – tavara työmaalle jo samana päivänä!

Palvelu

#safiirimaistapalvelua – nopeaa ja ammattimaista – ota meihin yhteyttä »

#safiirimaistapalvelua

Safirma Oy

+358 20 719 1950

+358 400 533 774
myynti@safirma.fi

y-tunnus: 3117980-8

Myymälä

Alikeravantie 30
04250 KERAVA

Avoinna ma-pe klo 8.00-17.00,
lauantaisin sopimuksen mukaan

 

Työmaatoimitukset

Työmaatoimitukset PK-seudulle ma-pe klo 6.30-17.00

+358 40 555 3787

+358 50 401 0278

Copyright © 2024 Safirma Oy